Jaguar bi želio koristiti kolačiće za pohranjivanje informacija na vašem računaru, radi poboljšanja naše web stranice. Jedan od kolačića koje koristimo je bitan za funkcioniranje dijelova stranice i zato je već postavljen. Možete izbrisati i blokirati sve kolačiće sa ove stranice, ali onda dijelovi stranice neće funkcionirati. Kako biste saznali više o kolačićima koje koristimo i kako ih izbrisati, pogledajte našu politiku privatnosti.


U redu
Approved

JAGUAR APPROVED OBEĆANJE

Kada ne možete prepoznati da li je polovan/prethodno posjedovan automobil, onda je to Jaguarov Approved automobil

JAGUAR APPROVED OBEĆANJE

Svaki Approved Jaguar automobil se čini kao nov kao dana kada je napravljen. Dakle, možete biti sigurni da je vaš Approved Jaguar autentičan, podmlađen i nov kao da je tek izašao iz fabrike. Kako bi se to garantovalo, osim što ga dobijete u besprijekornom stanju, dobijete još od prodajnog mjesta i Approved obećanje za kupca. Zato možete biti bezbrižni i sigurni da će vam vaš automobil pružiti najuzbudljiviju vožnju ikad.<B>Dvogodišnja neograničena Jaguar Approved garancija na pređene km ili na 150.000 km</B>

Dvogodišnja neograničena Jaguar Approved garancija na pređene km ili na 150.000 km

Jaguar Approved garancija vrijedi isključivo za vozila mlađa od 5 godina koja su prešla manje od 150.000 kilometara u momentu kupovine i dostupna je samo kod ovlaštenog prodajnog mjesta Jaguara.

Ova sveobuhvatna garancija je ekvivalent garanciji za nove automobile. Ako koristite samo originalne Jaguar dijelove onda imate pravo na popravke uslijed iznenadnih mehaničkih i tehničkih kvarova, a popravke isključivo izvode naši obučeni tehničari. Ništa manje. Nema ograničenja na broj reklamacija koje možete napraviti, sve do kupovne cijene automobila, a garancija važi minimalno dvije godine. Ovo je dostupno samo kod ovlaštenog trgovca Jaguar automobilima.

Pretražite Approved vozila
<B>Pomoć 24/7 na britanskim i evropskim cestama tokom 24 mjeseca</B>

Pomoć 24/7 na britanskim i evropskim cestama tokom 24 mjeseca

Jaguar Assistance je sveobuhvatan program pomoći, specijalno napravljen za vozače Jaguara kako bismo im osigurali bezbrižnost. Program obezbjeđuje pomoć u bilo kojoj hitnoj situaciji kada je u pitanju motor, u slučaju nemogućnosti pokretanja zbog kvara ili nesreće ili u slučaju nekih manjih hitnih slučajeva kao što su defekt na gumi ili izgubljeni ključevi.

Sva Jaguarova Approved vozila su pokrivena za pružanje pomoći tokom cijelog vremena trajanja garancije na britanskim i evropskim cestama. Pomoć je dostupna 24 sata dnevno,365 dana u godini i uključuje pomoć kod kuće, iznajmljivanje auta, aranžmane za daljnje putovanje, ponovnu dostavu vašeg automobila, smještaj i usluge u slučaju saobraćajne nesreće. Sve je to uključeno..

Pretražite Approved vozila
<B>Pregled na 165 tačaka</B>

Pregled na 165 tačaka

Imamo uvršten popis od 165 tačaka pregleda koji treba doslovno slijediti. Ovo vam garantuje da je vaše vozilo u najboljem mogućem električnom i mehaničkom stanju, te da mu je karoserija besprijekorna. Koristimo najnovije tehnologije, alate i dijagnostičku opremu i naši tehničari izvode ove provjere s najstrožom ozbiljnošću. Pregled uvijek uključuje provjeru boje, unutrašnjosti, kompletnu pripremu motora, cestovni test i konačan pregled prije nego što neki od naših tehničara iz Jaguara lično potpiše njegovu primopredaju. Svi automobili moraju proći svih 165 tačaka provjere da bi bili Jaguar Approved.

Pretražite Approved vozila
<B>Naši tehničari</B>

Naši tehničari

Radi se o određenoj vrsti osobe koja može pokazati visok nivo profesionalizma, vještina i posvećenosti detaljima kako mi to očekujemo. Sav posao u vezi popravke poduzimaju obučeni tehničari za Jaguar koji koriste posebne alate, dijagnostičku opremu i originalne Jaguar dijelove. Mi uvijek radimo prema najstrožijim mogućim standardima i zbog toga samo naša Approved prodajna mjesta uvijek treba da obavljaju radove.

Pretražite Approved vozila
<B>Neovisna provjera historije i kilometraže</B>

Neovisna provjera historije i kilometraže

Historija svakog automobila se temeljito provjerava koristeći se pri tom vodećom neovisnom istragom na tržištu. Svi automobili dolaze s neovisno verificiranom kilometražom i certificiranom historijom vlasništva kako bi se osiguralo da nema neizmirenih dugovanja i da nije ukradeno ili bilo otpisano. Ovo vam daje sigurnost da se možete bez brige odvesti znajući da vaš novi Approved Jaguar ima punu historiju i da će ispuniti vaša očekivanja.

Pretražite Approved vozila
<B>Cestovni test</B>

Cestovni test

Svaki automobil podliježe cestovnom testu za vrijeme kojeg naši tehničari gledaju da procijene jedinstvene performanse svakog automobila. Npr. pregledaju se suspenzija, vibracije, sistem kočenja, performanse motora, prenos i još devet drugih specifičnih područja kako bi se osigurale vrhunske performanse. Ukratko, imat ćete osjećaj da je vaš Approved Jaguar poput novog automobila.

Pretražite Approved vozila
<B>Neovisno pregledan</B>

Neovisno pregledan

Kako bi održali visoke standarde kojiesmo postavili i sebi i našim prodajnim mjestima, redovno radimo neovisnu kontrolu našeg servisa, objekata i osoblja. To pokriva sve aspekte Approved programa iz perspektive kupca, uključujući objekte i same automobile.

Pretražite Approved vozila